Tektaş Yüzük Hangi Parmakta Olmalı

Tektaş Yüzük Hangi Parmağa Takılır

Tektaş Yüzük Hangi Parmağa Takılır?

Tektaş yüzük modelleri her kadının hayalini süsleyen sevdiği erkekler sonsuz bir birlikteliğe adım atmayı temsil eden yüzüklerdir. Bu nedenle oldukça önemlidir.

Tektaş yüzükler genellikle evlilik teklifinde erkek tarafından kadına verilen hediyedir ve evlilik tekliflerinin vazgeçilmezidir.

Tektaş yüzüğün anlamı evlilik ile eş değerdir. Avrupa ülkelerinde tektaş yüzüğü kabul eden kişi nişanlı sayılır ve nişan töreni yapılmaz.

Evlenme teklifi her iki taraf içinde en önemli ve özel günlerden biri olacağı için günler öncesinden titizlikle hazırlık yapılır. Bu tekliften genelde kadının haberi olmaz çünkü ona sürpriz olacaktır.

Bu özel günü planlayan erkek sevdiği kadının ağzından duyacağı evet cevabı ile tektaş yüzüğü parmağına takar.

Pırlanta Tektaş Hangi Parmağa Takılır?

Evlenme teklifi ederken tektaş hangi parmağa takılır sorusu birçok kişiyi meraklandırmaktadır.

Evlenme teklifi ederken erkek heyecan ile yüzüğü hangi parmağa takacağı büyük bir muammaya dönüşebilir.

Evlendikten sonra ve öncesinde tektaş yüzük farklı parmaklara takılır. Kadın evlenene kadar tektaş yüzüğünü sağ elin yüzük parmağında taşır evlendikten sonra ise sol tarafa geçer.

Mısırlılar tarafından yüzyıllar önce keşfedilen mükemmel bir durum evlilik yüzüklerini sol ele takmanın önemini anlatır. Sol elin yüzük parmağında kalbe giden damarlar yer alır ve evlilik yüzüğü olan alyans ve tektaş sol elin bu yüzük parmağına takılır.

Günümüzde alyans kadar popüler olan pırlanta beş taş yüzükler alyans niyetinde tektaş ile birlikte de kullanılır. Genel olarak tektaşın önünde ve arkasında kullanılan alyans modelleri kadının nasıl kullanacağı ile alakalıdır.

Uzun uzadıya yazılacak bir konu olmamakla birlikte tektaş yüzük evlenmeden önce sağ elin sağ yüzük parmağına evlendikten sonra ise sol elin sol yüzük parmağına takılmaktadır.

Tektaş yüzükler çoğunlukla pırlantadan tasarlanmış olanları tercih edilmektedir. Üstelik son yıllarda oldukça fazla tercih edilmesinden dolayı fiyat konusunda neredeyse her bütçeye uygun pırlanta tektaş yüzükler de mevcuttur. Yüzyıllardır var olan ve sonsuza dek yaşayacağına inanılan pırlanta tektaş yüzük ile birleştiğinde ortaya muhteşem bir tasarım harikası ürün çıkmaktadır.

Etiketler: Tektaş yüzük hangi parmağa takılır
Ocak 16, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR