2023 Yılının En Çok Satan Pırlanta Yüzük Modelleri

2023 yılının en çok satan pırlanta yüzük modelleri.

2023 Yılının En Çok Satan Pırlanta Yüzük Modelleri

Pırlanta yüzük, aksesuarlar içerisinde en fazla sevilen ve talep edilen seçeneklerdendir. Özellikle evlenmek üzere olan çiftler için pırlanta yüzük seçim aşaması, son derece önemlidir. Elmas madeninden elde edilen pırlanta, çok kıymetli bir malzemedir. Bu nedenle, her yıl favori olarak belirlenen yüzük modellerinde yerini almaktadır. Herkesin kesim, şekil, renk veya taş sayısı gibi kriterlerini karşılayacak, zevkine uygun bir pırlanta yüzük bulması mümkündür. 2023 yılının en çok satan pırlanta yüzük modelleri içinde öne çıkanları ise Thales Pırlanta kalitesiyle satın alabilirsiniz.
Thales Pırlanta, birbirinden kaliteli ve estetik görünümlü aksesuarlarını sizlere sunar. Üstelik ürünlerin hepsinde özelleştirme seçenekleri de bulunur. Şimdi, her biri birbirinden güzel ve etkileyici olan, 2023 yılında en fazla satışı yapılmış pırlanta yüzük modellerini inceleyelim. İşte detaylar…

Baget Pırlanta Yüzük

Baget pırlanta yüzükler, en sevilen modeller içerisinde her yıl olduğu gibi yerini almış durumda. Büyük ve küçük pırlantalardan oluşan, dikdörtgen şekilli baget yüzükler çok sevilmekte. Şık ve zarif bir görünümü olması nedeniyle tercih edilen baget modeller, evlilik tekliflerinde kullanılabilir. Eğer eşinize veya sevgilinize hediye alacaksanız, bu yılın en popüler yüzük modellerinden olan 0,50 Karat Pırlantalı Baget Yüzük F VS modelini incelemelisiniz.

Tektaş Pırlanta Yüzük

Kadınların vazgeçilmezi tektaş pırlantalar, yine bu yılın en sevilen yüzüklerinden olmayı başardı. Özellikle şık ve sade aksesuarlardan hoşlananlar için tek taş modeller gayet uygun. Ortasına bir adet pırlanta yerleştirilerek tasarlanan bu model, isteğe bağlı olarak özelleştirilebilir. Küçük ve zarif yüzüklerden hoşlananlar, tektaşlarını daha düşük bir karat olanı tercih edebilir. Örneğin, Thales Pırlanta’nın en sevilen modellerinden olan 0,20 Karat Pırlanta Tektaş F SI, yuvarlak kesimiyle ve zarifliğiyle beğeni kazanmaktadır. Fakat tektaş pırlantanızın daha büyük olmasını istiyorsanız karat sayısı daha fazla olan modelleri de tercih edebilirsiniz.

Beştaş Pırlanta Yüzük

2023 yılının en çok satan pırlanta yüzük modelleri içerisindeki en özel yüzük, beştaştır. Zira beştaşın üzerinde bulunan her bir pırlanta, farklı bir anlama gelmektedir. Aşk, mutluluk, huzur, bereket ve sadakat… İster evlenme teklifi için ister de hoş bir hediye olarak güzel anlamları olan beştaş pırlanta almanız, partnerinizi mutlu edecektir. 0,50 Karat F VS 5 Taş modeli, bu yılın en favori yüzüklerindendir. Bu yüzüğü, içerisine isimlerinizi veya küçük bir notu yazdırarak da kolaylıkla sipariş verebilirsiniz.

Tamtur Pırlanta Yüzük

Klasik modellerden hoşlanmayan, pırlanta sayısının fazla olmasını isteyenlerin tercihi 2023 yılında tam tur pırlantalardan yana. Yüzüğün tamamının pırlantalarla kaplı olduğu tam tur modeller, küçük taşlarla bezendiğinde son derece şık durmaktadır. Bu yılın en çok satan ürünlerinden, 0,65 Karat F Renk Baget Tamtur Pırlanta modelini, Thales Pırlanta’da bulabilirsiniz.

Etiketler: 2023 yılının en çok satan pırlanta yüzük modelleri
Ocak 17, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR